MATERIALE ŞI CULORI

Materialele şi culoarile sunt unul dintre cele mai importante elemente din design.
Alegerea culorilor determină dacă o cameră este percepută ca fiind primitoare, elegantă, generoasă, rece sau confortabilă.
Realizarea unei combinații nuanțate pentru panouri şi fronturi folosite în mobilier
necesită nu numai o utilizare foarte sensibilă a culorilor, ci și un concept bine gindit.
De aceea designerii MobExpert oferă o gamă de materiale şi culori atractive, care sunt disponibile în toate programele MobExpert.
CERAMICA

CERAMICA

Ceramica este un material omogen și dur.

Avantaje: este impermeabilă la apă, poate fi reciclată și este absolut sigură pentru a nu fi impregnată. În plus, este rezistent la zgârieturi, rezistent la acizi și ușor de întreținut.

STICLA

STICLA

Sticla este unul dintre materialele pure și sănătoase. Avantaje: este impermeabilă la apă, poate fi reciclată și este absolut sigură pentru a nu fi impregnată. În plus, este rezistentă la zgârieturi, rezistentă la acizi și ușor de întreținut.
LAQUE

LAQUE

Cu ajutorul laculu mat sau luciosi, mobilieru radiază eleganța.
PerfectSense

PerfectSense

PerfectSense se distinge față de alte finisaje de mobilier prin calitatea sa superioară. Proprietatea sa specială anti-amprentă previne depunerea amprentelor inestetice pe suprafețe și reduce în mod considerabil nevoia de a curăța. Designul trendy, cald și catifelat adresează simțul tactil și creează bună-dispoziție.
Eurodekor

Eurodekor

Eurodekor este numele dat plăcilor pe bază de lemn, care sunt acoperite cu o hârtie decorativă impregnată cu rășină melaminică. Plăcile Eurodekor oferă o gamă largă de aplicații pentru mobilier și amenajările interioare.