MATERIALE ŞI CULORI

Materialele şi culoarile sunt unul dintre cele mai importante elemente din design.
Alegerea culorilor determină dacă o cameră este percepută ca fiind primitoare, elegantă, generoasă, rece sau confortabilă.
Realizarea unei combinații nuanțate pentru panouri şi fronturi folosite în mobilier
necesită nu numai o utilizare foarte sensibilă a culorilor, ci și un concept bine gindit.
De aceea designerii MobExpert oferă o gamă de materiale şi culori atractive, care sunt disponibile în toate programele MobExpert.
CERAMICA

CERAMICA

Ceramica este un material omogen și dur.

Avantaje: este impermeabilă la apă, poate fi reciclată și este absolut sigură pentru a nu fi impregnată. În plus, este rezistent la zgârieturi, rezistent la acizi și ușor de întreținut.

STICLA

STICLA

Sticla este unul dintre materialele pure și sănătoase. Avantaje: este impermeabilă la apă, poate fi reciclată și este absolut sigură pentru a nu fi impregnată. În plus, este rezistentă la zgârieturi, rezistentă la acizi și ușor de întreținut.
LAQUE

LAQUE

Cu ajutorul laculu mat sau luciosi, mobilieru radiază eleganța fără a oferi vreun punct de vulnerabilitate la stresul ridicat al bucătăriei. Acest lucru se datorează faptului că panourile exclusive MobExpert sunt produse în "Calitate superioară", într-un proces inovativ de lac care asigură cea mai mare flexibilitate în planificare și garantează o calitate de primă clasă ecologică.
PerfectSense

PerfectSense

PerfectSense se distinge față de alte finisaje de mobilier prin calitatea sa superioară. Proprietatea sa specială anti-amprentă previne depunerea amprentelor inestetice pe suprafețe și reduce în mod considerabil nevoia de a curăța. Designul trendy, cald și catifelat adresează simțul tactil și creează bună-dispoziție.
Eurodekor

Eurodekor

Eurodekor este numele dat plăcilor pe bază de lemn, care sunt acoperite cu o hârtie decorativă impregnată cu rășină melaminică. Plăcile Eurodekor oferă o gamă largă de aplicații pentru mobilier și amenajările interioare.